VAPIANO AMSTERDAM REMBRANDTPLEIN

Recentebeoordeling


2 sterren uit 302 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Vapiano Amsterdam Rembrandtplein. Meer weten? Ontdek meer

27 nov 2022 om 16:35 Worst experience ever!Just don! I waited for two and a half hour! And then it suddenly said; that it had been deliverd. But I didnt have recived anything. So I called. They told me to talk with thuisbezorgd. And then the delivery just got cancelled.
22 nov 2022 om 21:56 Dessert was missing. I have complained to thuisbezorgd.
17 nov 2022 om 20:42 Bezorger was heel vriendelijk!
14 nov 2022 om 20:39 Horrible. Took forever and they don’t pick up the phone
2 nov 2022 om 22:07 Recept is volgens mij veranderd zat veel te veel paprika in de risotto en te groot gesneden.
30 okt 2022 om 18:53 Slecht! Had een pasta met garnalen besteld en extra groenten, zit er gewoon iets van ham in . Heb mijn pasta moeten weggeven en zelf niet gegeten.
20 okt 2022 om 15:17 Het eten was niet zoals verwacht. De kaas was 1 stuk geworden. Ik vroeg om Chili maar had geen Chili. De andere pasta had juist heel veel Chili. Heel jammer dit !
18 okt 2022 om 23:21 Het eten werd na anderhalfuur bezorgd. Het eten was koud. Er zat haar in het eten en ze hebben geen brood meegeleverd
16 okt 2022 om 17:05 Pasta was koud en niet lekker. Smakeloos.. daarnaast heb ik extra toppings aangevinkt waar ik ook voor heb betaald, maar wat uiteindelijk niet bij de pasta is gedaan. Vapiano is achteruit gegaan, laatste keer voor mij.
16 sep 2022 om 15:30 vreselijk slecht
14 sep 2022 om 21:25 Super slechte. Brood, kaas en bestek erbij besteld maar niet gekregen. Gebeld en gevraagd om bestek te brengen, mevrouw was zo brutaal om mij te vragen om zelf bestek te komen halen.
14 sep 2022 om 20:35 Today the delivery was perfect, all included. Very good. Food very delicious and fresh.